3 aprilie 2012

Pizza panicata

          Am trait s-o citesc aici si p'asta! Butonul de panica pentru pizza :))

          Vii acasa dupa o zi de munca nebuna , dai tarcoale prin frigider, faci inventarul la doua coji de salam, te uiti cu jale in toate cotloanele dar degeaba. Nimic digerabil. Nu-i nimic, avem buton de panica. 

          Si cine putea sa vina cu idei d'astea, decat arabu'? Mda, ar mai fi fost o varianta de raspuns: chinezu'. Dar astia o dau mai mult pe orez cu lacuste prajite, asa ca raspunsul asta pica din start.

          Revenind la lucruri serioase. Nu va bucurati, sau cel putin luati in calcul (atunci cand cautati disperati butonul de panica) faptul ca, cel putin deocamdata, este disponibil doar in Dubai. Bine...de cand s-a inventat si pana sa dau eu sfoara in tara, probabil ca mai e si prin alte parti, insa tot nu cred ca veti pupa livrare rapida.

          Una peste alta, lucrurile functioneaza relativ simplu. Achizitionezi ingredientele necesare:
  • smartphone cu acces la internet,
  • buton (dispozitiv) conectabil la ingredientul de mai sus,
  • persoana flamanda, panicoasa, posesoare de deget capabil sa apese butonul.
          si prepari cam asa:
  • Setezi pizza dorita, adresa si nume al panicosului mai sus amintit.  Acum intra in scena si degetul tremurand de nerabdare, iar la momentul apasarii dispozitivului, comanda se preia automat. 
  • Online se poate modifica:  varianta de pizza dorita sau, daca intre timp ai primit o veste care ti-a taiat orice urma de pofta de mancare, poti anula comanda. 
  • Se lasa la copt timp de un SMS de confirmare a comenzii, sau dupa caz, de anulare.
Reteta in imagini:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu