24 aprilie 2012

Reversi - Strategia instalarii pe Windows 7

Decizia companiei Microsoft de a elimina Reversi din setul de jocuri on-line care se pot instala pe Windows 7,  nu cred ca a adus cine stie ce bucurie utilizatorilor impatimiti. Poate ca v-a lovit gandul unui protest, insa chiar nu cred ca s-ar putea obtine un rezultat multumitor.

Cu toate ca ati putea spune ca sunt o sumedenie de alte jocuri mai bune, mai bine realizate sau mai interesante, Reversi are avantajul unui oponent uman, iar acest lucru face competitia cu mult mai interesanta decat daca ati juca impotriva unui calculator.

La prima vedere pare un joc usor, insa pe masura ce jucati partidele, va veti da seama ca de fapt nu il stapaniti pe deplin.

Jucator impatimit sunt, acces la internet am, nu mai lipsea decat instalarea jocului pe calculator. Lucru care s-a dovedit a nu fi tocmai facil. Totusi, nu imposibil. Tot sapand si citind referitor la acest joc, am reusit sa parcurg cei cativa pasi necesari pentru a-l "aduce" de pe Windows XP pe Windows 7 (x64 sau x32).

In afara de accesul la net (pe care cred ca il avem aproape toti), mai sunt de urmat 3 pasi si gata :)

1) Copiati de pe alta statie cu XP care are instalat pachetul "Games", folder-ul "MSN Gaming Zone". Se gaseste in "Program Files" la dvs pe statie in folder-ul "C:\Program Files (x86)" respectand locatia, numele si structura sub-folderelor.

2) Descarcati fisierul potrivit versiunii de windows care o detineti
  MSN GAMES for Windows 7 x64  sau   MSN GAMES for Windows 7 x32

3) Salvati fisierul pe disk si apoi lansati fiserul REG care va pune in registry setarile necesare pentru aceste jocuri.

Jocul Reversi se poate lansa apoi direct din folder-ul "Program Files\MSN Gaming Zone\Windows" cu un simplu dubluclick pe Rvsezm.exe

Un comentariu:

  1. Thanks you very much. This worked for me and I know have XP MSN games on Windows 7. But when I tried it on Windows 8 it did not work. Can you find a fix for it to work on Windows 8?
    Jane.

    RăspundețiȘtergere